3 Weeks School Holiday @ NALURI (Kubang Kerian)

3 Weeks School Holiday @ NALURI (Kubang Kerian)

3 Weeks School Holiday @ NALURI  

25 Nov - 13 Dec 2018 (KUBANG KERIAN)

.

Pendidikan Abad ke 21 (PAK-21) seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia akan memberi fokus dan tumpuan untuk pendidikan berteraskan 4K 1N iaitu kolaborasi, komunikasi, kreativiti, pemikiran kritis dan nilai. Kesemua elemen ini digabung jalin dengan erat melalui pendekatan Project Based Learning NALURI dan kini terdapat dalam modul Holiday@NALURI 2018.

.

Cuti Sekolah Dah Nak Bermula!

.

 Ceriakan cuti sekolah hujung tahun anak anda dengan program kami yang penuh dengan kreativiti, inovasi serta santai!

"Nak balik kampung terlalu awal, nak mohon cuti lama - lama untuk jaga anak pasti susah sebab kerja di pejabat terlalu banyak"

.

 "Nak biarkan anak berdikari sendiri di rumah, agak berisiko walaupun agak besar"

.

 "Nak minta atok nenek jagakan kesian pula, atok nenek pun dah tua. Mereka perlukan rehat yang cukup"

.

 Jangan bimbang, kami ada untuk membantu anda. Pakej yang ditawarkan adalah berpatutan. Terbuka untuk anak kepada anak umur 3 - 8 tahun. Mari sertai kami!

.

 QUR’ANIC ACTIVITIES

(8.30 am – 10.00 am)

.

Week 1 – 3: Animals In The Qur'an

Recitation & Hafazan Of Juzuk Amma

 Stories From The Qur’an & Ibrah

Art & Craft

Multimedia Video Show

 Roleplay & Nasheed

.

 THEMATIC PROJECTS

 (10.30 am – 12.30 pm)

.

Week 1: Mom, Dad, I Can Cook!

 Cooking & Baking

Writing Own Recipe Book

 Kitchen Rules & Hygiene

Table Setting & Manners

 Running A Restaurant, May I Take 

Your Order, Please!

.

.

Week 2: Innovation & Recycle Time

3R Lesson: Reduce, Reuse & Recycle

 Innovation From Recycles: Box, Plastic, Can

 Cooking Oil Recycle

 Kids Save The Earth Book Writing

Recycle Centre

Garage Sale, Craft From Recycle On Sale!

.

.

Week 3: Little Farmer Fun Adventure

 Planting & Seedlings

Growing Flowers & Vegetables

 Harvest Vegetables

Camping & Picnic In The Farm

 Nursery Open Day, Plants for Sale!

.

FUN READING

(2.30 – 4.00 pm)

Book Reading

 Story Telling

 Book Games

 Phonic Games

.

Package A RM390

+Half Day Child Care

+Qur’anic Activities

+Thematic Projects

+ 2 meals (breakfast & lunch) 


Package B RM440

+Full Day Child Care

+Qur’anic Activities

+Thematic Projects

+3 meals (breakfast, lunch and afternoon tea) 

.

 Package C RM490

+Full Day Child Care

+Qur’anic Activities

+Thematic Projects

+Fun Reading

+3 meals (breakfast, lunch and afternoon tea)


Kubang Kerian

PakejABC
3 Weeks390440490
2 Weeks300350400
1 Week220260320

.

Sarah : Hmm ok ke harga Holiday@NALURI ni?

.

Adam : Oooo saya ada lihat juga harga program lain, saya rasa harga yang NALURI letak ni amat berbaloi. Aktivitnya adalah untuk 15 hari, dari 7 pagi - 6 petang, lengkap dengan makan.

.

Setiap hari ada Quranic Activities, Thematic Project dan Fun Book Activities.

.

Nilai pelaburan kita sebenarnya hanya RM 26 hingga RM 33 sahaja SEHARI untuk semua tu.

.

Biasa 2 jam sahaja dah RM 50, kan? Pakej ni 9 jam sehari, untuk 15 hari.

.

Sarah : Ooo RM 30 sahaja SEHARI. Betul juga perbandingan ni. Saya rasa sangat berbaloi.

.

Untuk daftar sila klik

http://bit.ly/HolidayNALURIKK2018

.

Jika ada sebarang pertanyaan atau permasalahan boleh hubungi pasukan kami:

.

NALURI Excellence Centre Kubang Kerian

(Teacher Sanuma)

PT 1384, Lorong Desa Rahmat, 

Jalan Guchil Bayam,

15200Kota Bharu

https://www.wasap.my/60179268501



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Holiday Package A (Half Day Child Care)
Holiday Package B (Full Day Child Care)
Holiday Package C (Full Day Child Care)
Holiday Package A (2 Weeks)
Holiday Package B (2 Weeks)
Holiday Package C (2 Weeks)
Holiday Package A (1 Week)
Holiday Package B (1 Week)
Holiday Package C (1 Week)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Sila nyatakan umur anak