3 Weeks School Holiday @ NALURI (Kuala Terengganu)

3 Weeks School Holiday @ NALURI (Kuala Terengganu)

3 Weeks School Holiday @ NALURI  

26 Nov - 14 Dec 2018 (K.TERENGGANU)

.
Pendidikan Abad ke 21 (PAK-21) seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia akan memberi fokus dan tumpuan untuk pendidikan berteraskan 4K 1N iaitu kolaborasi, komunikasi, kreativiti, pemikiran kritis dan nilai. Kesemua elemen ini digabung jalin dengan erat melalui pendekatan Project Based Learning NALURI dan kini terdapat dalam modul Holiday@NALURI 2018

.

Cuti Sekolah Dah Nak Bermula!

.

 Ceriakan cuti sekolah hujung tahun anak anda dengan program kami yang penuh dengan kreativiti, inovasi serta santai!

 "Nak balik kampung terlalu awal, nak mohon cuti lama - lama untuk jaga anak pasti susah sebab kerja di pejabat terlalu banyak"

.

 "Nak biarkan anak berdikari sendiri di rumah, agak berisiko walaupun agak besar"

.

 "Nak minta atok nenek jagakan kesian pula, atok nenek pun dah tua. Mereka perlukan rehat yang cukup"

.

 Jangan bimbang, kami ada untuk membantu anda. Pakej yang ditawarkan adalah berpatutan. Terbuka untuk anak kepada anak umur 3 - 8 tahun. Mari sertai kami!

.

QUR’ANIC ACTIVITIES

 (8.30 am – 10.00 am)

.

Week 1 – 3: Animals In The Qur'an

 Recitation & Hafazan Of Juzuk Amma

Stories From The Qur’an & Ibrah

 Art & Craft

 Multimedia Video Show

 Roleplay & Nasheed

.

 THEMATIC PROJECTS

 (10.30 am – 12.30 pm)

.

Week 1: Mom, Dad, I Can Cook!

Cooking & Baking

 Writing Own Recipe Book

 Kitchen Rules & Hygiene

Table Setting & Manners

 Running A Restaurant, May I Take 

Your Order, Please!

.

.

Week 2: Innovation & Recycle Time

3R Lesson: Reduce, Reuse & Recycle

 Innovation From Recycles: Box, Plastic, Can

 Cooking Oil Recycle

 Kids Save The Earth Book Writing

Recycle Centre

Garage Sale, Craft From Recycle On Sale!

.

.

Week 3: Little Farmer Fun Adventure

Planting & Seedlings

Growing Flowers & Vegetables

Harvest Vegetables

Camping & Picnic In The Farm

Nursery Open Day, Plants for Sale!

.

 FUN READING

 (2.30 – 4.00 pm)

Book Reading

Story Telling

Book Games

Phonic Games

.

 Package A RM360

+Half Day Child Care

+Qur’anic Activities

+Thematic Projects

+ 2 meals (breakfast & lunch) 


Package B RM410

+Full Day Child Care

+Qur’anic Activities

+Thematic Projects

+3 meals (breakfast, lunch and afternoon tea) 


 Package C RM460

+Full Day Child Care

+Qur’anic Activities

+Thematic Projects

+Fun Reading

+3 meals (breakfast, lunch and afternoon tea)


Kuala Terengganu

PakejABC
3 Weeks360410460
2 Weeks270330370
1 Week210250310

.
Sarah : Hmm ok ke harga Holiday@NALURI ni?

.

Adam : Oooo saya ada lihat juga harga program lain, saya rasa harga yang NALURI letak ni amat berbaloi. Aktivitnya adalah untuk 15 hari, dari 7 pagi - 6 petang, lengkap dengan makan.

.

Setiap hari ada Quranic Activities, Thematic Project dan Fun Book Activities.

.

Nilai pelaburan kita sebenarnya hanya RM 25 hingga RM 30 sahaja SEHARI untuk semua tu.

.

Biasa 2 jam sahaja dah RM 50, kan? Pakej ni 9 jam sehari, untuk 15 hari.

.

Sarah : Ooo RM 30 sahaja SEHARI. Betul juga perbandingan ni. Saya rasa sangat berbaloi.

.

Untuk daftar sila klik

http://bit.ly/HolidayNALURIKT2018

.

Jika ada sebarang pertanyaan atau permasalahan boleh hubungi pasukan kami:

.

 NALURI Excellence Centre KP Perdana

(Teacher Farah) 

Lot 1881 KP Perdana, Kubang Parit,

20050 Kuala Terengganu 

http://www.wasap.my/60145047936


NALURI Excellence Centre Gong Badak

(Teacher Hajar)

PT 30488, Banggol Air Lelih,

Taman Kalungan Impian Fasa 2,

21200 Kuala Terengganu

https://www.wasap.my/601126717642


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Holiday Package A (Half Day Child Care)
Holiday Package B (Full Day Child Care)
Holiday Package C (Full Day Child Care)
Holiday Package A (2 Weeks)
Holiday Package B (2 Weeks)
Holiday Package C (2 Weeks)
Holiday Package A (1 Week)
Holiday Package B (1 Week)
Holiday Package C (1 Week)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Sila nyatakan umur anak