3 Weeks School Holiday @ NALURI (Klang Valley)

3 Weeks School Holiday @ NALURI (Klang Valley)

3 Weeks School Holiday @ NALURI

(26 Nov - 14 Dec 2018)

.
Pendidikan Abad ke 21 (PAK-21) seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia akan memberi fokus dan tumpuan untuk pendidikan berteraskan 4K 1N iaitu kolaborasi, komunikasi, kreativiti, pemikiran kritis dan nilai. Kesemua elemen ini digabung jalin dengan erat melalui pendekatan Project Based Learning NALURI dan kini disempurnakan di dalam modul Holiday@NALURI 2018
.

Cuti Sekolah Dah Nak Bermula!

Ceriakan cuti sekolah hujung tahun anak anda dengan program kami yang penuh dengan kreativiti, inovasi serta santai!

.

 "Nak balik kampung terlalu awal, nak mohon cuti lama - lama untuk jaga anak pasti susah sebab kerja di pejabat terlalu banyak"

"Nak biarkan anak berdikari sendiri di rumah, agak berisiko walaupun agak besar"

"Nak minta atok nenek jagakan kesian pula, atok nenek pun dah tua. Mereka perlukan rehat yang cukup"

.

Jangan bimbang, kami ada untuk membantu anda. Pakej yang ditawarkan adalah berpatutan. Terbuka untuk anak kepada anak umur 3 - 8 tahun. Mari sertai kami!

.

QUR’ANIC ACTIVITIES

(8.30 am – 10.00 am)

.

Week 1 – 3 : Animals In The Qur'an

Recitation & Hafazan Of Juzuk Amma
Stories From The Qur'an & Ibrah
Art & Craft
Multimedia Video Show
Roleplay & Nasheed

.

THEMATIC PROJECTS

(10.30 am – 12.30 pm)

.

Week 1: Mom, Dad, I Can Cook!

Cooking & Baking
Writing Own Recipe Book
Kitchen Rules & Hygiene
Table Setting & Manners
Running A Restaurant, May I Take Your Order, Please!

.

.

Week 2: Innovation & Recycle Time

3 R Lesson: Reduce, Reuse & Recycle
Innovation From Recycles: Box, Plastic, Can
Cooking Oil Recycle
Kids Save The Earth Book Writing
Recycle Centre
Garage Sale, Craft From Recycle On Sale!

.

.

Week 3: Little Farmer Fun Adventure

Planting & Seedlings
Growing Flowers & Vegetables
Harvest Vegetables
Camping & Picnic In The Farm
Nursery Open Day, Plants For Sale!
.

FUN READING

(2.30 – 4.00 pm)

Book Reading
Story Telling
Book Games
Phonic Games

.

Package A RM450

+Half Day Child Care

+Qur’anic Activities

+Thematic Projects

.

Package B RM500

+Full Day Child Care

+Qur’anic Activities

+Thematic Projects

.

Package C RM550

+Full Day Child Care

+Qur’anic Activities

+Thematic Projects

+Fun Reading


Klang Valley

PakejABC
3 Weeks450500550
2 Weeks350400450
1 Week230270330
.
Sarah: Abang dah tengok ke iklan saya share tadi. Hmm ok ke harga Holiday@NALURI ni?
.
Adam: Oooo saya ada lihat juga harga program lain, saya rasa harga yang NALURI letak ni amat berbaloi. Aktivitnya adalah untuk 15 hari, dari 7 pagi hingga 6 petang, lengkap dengan makan.
.
Setiap hari ada Quranic Activities, Thematic Project dan Fun Book Activities.
.
Nilai pelaburan kita sebenarnya hanya RM 30 hingga RM 38 sahaja sehari untuk semua tu.
.
Biasa 2 jam sahaja dah RM 50, kan? Pakej ni 9 jam sehari, untuk 15 hari.
.
Sarah: Betul juga perbandingan ni. Ok lah. Saya rasa sangat berbaloi
.

Untuk daftar sila klik:

http://bit.ly/HolidayNALURIKV2018

.

Jika ada sebarang pertanyaan atau permasalahan boleh hubungi pasukan kami:


NALURI Excellence Centre Bangi
(Teacher Fazira)

No.4, Jalan 3/6 Seksyen 3,

43650 Bandar Baru Bangi

https://www.wasap.my/601126699556


NALURI Excellence Centre Bangi
(Teacher Linda)

No.25, Jalan 7/1D7 seksyen 7,

43650 Bandar Baru Bangi

https://www.wasap.my/60129616001


NALURI Excellence Centre Selayang
(Teacher Adawiyah)

No.9, Lot 9059, Jalan Sungai Tua Baharu,

68100 Batu Caves Gombak

https://www.wasap.my/60172295392


NALURI Excellence Centre Melawati
(Teacher Nunis)

No.281 Jalan B9,

Taman Melawati

https://www.wasap.my/60179246084


NALURI Excellence Centre Bukit Raja
(Teacher Akmar)

No.41, Jalan Singgahsana 2B,

Bandar Bukit Raja

https://www.wasap.my/60172731324


NALURI Excellence Centre Gombak
(Teacher Aqilah)

SD 35, Jalan Batu Jauhar,

Taman Rowther Gombak

68100 Batu Caves Selangor

https://www.wasap.my/60123177853


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Holiday Package A (Half Day Child Care)
Holiday Package B (Full Day Child Care)
Holiday Package C (Full Day Child Care)
Holiday Package A (2 Weeks)
Holiday Package B (2 Weeks)
Holiday Package C (2 Weeks)
Holiday Package A (1 Week)
Holiday Package B (1 Week)
Holiday Package C (1 Week)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Sila nyatakan umur anak