Stay & Play @ NALURI (SP@N) Sensory Activities For Toddlers

Stay & Play @ NALURI (SP@N) Sensory Activities For Toddlers

Stay & Play @ NALURI (SP@N)

Sensory Activities For Toddlers

(KP Perdana Kuala Terengganu)

.

Mari ambil peluang dengan menghantar anak anda ke sini. Mereka pasti sukakannya!


Stay & Play @ NALURI (SP@N)

Sensory Activities for Toddlers 

1 hingga 3 tahun 

Setiap Khamis dan Sabtu, sepanjang November 2018

Tarikh bermula 10 November - 1 Disember

.


Hari TarikhMasa
Sabtu10 November 20183.00 - 5.00 petang
Khamis15 November 20189.00 - 11.00 pagi
Sabtu
17 November 20183.00 - 5.00 petang
Khamis
22 November 20189.00 - 11.00 pagi
Sabtu
24 November 20183.00 - 5.00 petang
Khamis
29 November 20189.00 - 11.00 pagi
Sabtu
01 Disember 20183.00 - 5.00 petang




Anis: Pa, cuba tengok Aiman tu. Baru 2 hari kita beri playdough tu. Sekejap je dah tolak tepi, cepat sangat bosan. .

.

Idris: Anak keci memang macam tu lah Ma. I tengok poster Naluri tu, diorang siap tukar tukar aktiviti setiap hari. 

.

Anis: Poster siapa tu Pa? I pelik lah,sebab I baca kat google memang kata bagus bagi main playdough. Tapi kenapa Aiman cepat hilang interest. Nanti sensory dia tak develop lah!

.

Idris: Maybe Aiman should join Naluri's playgroup. Cuba tengok poster ni. 

.

Anis: Wahh Pa! banyaknya aktiviti. Semua fokus rangsang sensori anak ni! 

.

Idris: Bukan setakat sensori lah Ma. Memang target komunikasi anak juga ni. 

.

Anis: Kreativiti ni. Pra Membaca menulis pun ada. Jomlah Pa register!

.

Berminat untuk sertai? Jemput hubungi pasukan kami di sana dengan kadar segera

.

NALURI Playhouse Excellence Centre KP Perdana (Teacher Farah) 

Lot 1881 KP Perdana, Kubang Parit, 20050 Kuala Terengganu 

http://www.wasap.my/60145047936


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Yuran Pendaftaran
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Sila nyatakan umur anak